Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gehavende Shia LaBeouf weer aan het werk

Shownieuws

Shia LaBeouf is weer aan het werk gegaan. De acteur is voor het eerst na zijn verkeersongeluk van vorige maand gespot op de set van de nieuwe Transformer-film.

Shia LaBeouf is weer aan het werk gegaan. De acteur werd donderdag voor het eerst na zijn verkeersongeluk van vorige maand gespot op de set van 'Transformers: revenge of the fallen'. Dat is te zien op een foto die entertainmentblogger Perez Hilton op zijn website heeft geplaatst.

De 22-jarige LaBeouf raakte eind vorige maand gewond bij een auto-ongeluk in Hollywood. Direct na het ongeval constateerden agenten dat de acteur onder invloed van alcohol was en werd hij gearresteerd. Later bleek dat LaBeouf geen blaam trof en dat het ongeluk was veroorzaakt door de andere bestuurder, die een rood licht zou hebben genegeerd.

LaBeouf hield een verbrijzelde hand over aan de botsing. Nog altijd heeft de acteur zijn linkerhand in het gips, zo is op de foto te zien. Regisseur Michael Bay zou om verdere vertraging te voorkomen de verwonding van zijn hoofdrolspeler in het script hebben opgenomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen