Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Michael Phelps zoent met Australische zwemster'

Shownieuws

Michael Phelps heeft zijn olympische medailles op passende wijze gevierd. De zwemmer werd betrapt terwijl hij kuste met de Australische zwemster Stephanie Rice.

Michael Phelps heeft zijn recordaantal van acht olympische medailles op passende wijze gevierd. De Amerikaanse zwemkampioen werd betrapt toen hij tijdens een feestje vlak buiten het olympisch dorp in Beijing speeksel uitwisselde met de Australische zwemster Stephanie Rice, zo vertelt een bron aan de New York Post.

De 20-jarige Rice zag naar verluidt enkele weken geleden haar relatie met de Australische topzwemmer Eamon Sullivan op de klippen lopen. "Alle zwemmers hebben het erover en Sullivan is er kapot van", weet de bron. Het is onduidelijk of Phelps en Rice nu ook een relatie hebben.

Phelps wordt de laatste tijd regelmatig gelinkt aan mooie vrouwen. Zo gingen eerder geruchten dat hij een relatie zou hebben met het Britse fotomodel Lily Donaldson en de Amerikaanse zwemster Amanda Beard. Beide vrouwen ontkennen ooit iets te hebben gehad met Phelps. Beard kon haar afgrijzen echter niet onder stoelen of banken steken toen ze werd geconfronteerd met de roddel. "Eww, dat is goor!", riep ze uit op een Amerikaanse radiozender.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen