Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel C verwacht eerste kindje

Shownieuws

Mel C is zwanger van haar eerste kindje. "Ik kan eindelijk laten weten dat Tom en ik een baby verwachten en dat we heel blij zijn", blaast ze van de toren.

Mel C is zwanger van haar eerste kindje. "Ik kan eindelijk laten weten dat Tom en ik een baby verwachten en dat we heel blij zijn", blaast de Spice Girl vrijdag van de toren. Vader van het kindje is projectontwikkelaar Thomas Starr, met wie de zangeres al zes jaar een relatie heeft.

Melanie Chisholm is de enige nog kinderloze Spice Girl. Eerder verklaarde ze niet van plan te zijn aan kinderen te beginnen. "Iedereen vraagt of ik de volgende ben die een baby kan verwachten. Ik heb er een hekel aan om mensen teleur te stellen, maar het antwoord is nee", vertelde ze in een interview.

Totdat het kindje er is, zit de 34-jarige zangeres niet stil. "Ik doe het rustig aan maar wil ook gaan schrijven voor mijn vijfde album", stelt de artieste op haar website. Ook kondigt ze aan plannen te hebben voor een optreden 'ergens in het noorden van Engeland'. Dat wordt een akoestisch concert, schrijft ze. "Want uit mijn dak gaan is momenteel niet echt mogelijk."

De artieste is zeker van plan om na haar bevalling haar carrière op te pakken en het podium opnieuw te bestormen. "Ik heb eerst tijd nodig om moeder te zijn", houdt ze haar fans voor. "Maar voor jullie het weten ben ik weer terug."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen