Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pasgetrouwde Ellen DeGeneres overweegt kinderen

Shownieuws

Ellen DeGeneres en haar vrouw Portia de Rossi overwegen gezinsuitbreiding. "Ik weet niet of het in de nabije toekomst al zover is", vertelt De Rossi aan People.

Ellen DeGeneres en haar kersverse echtgenote Portia de Rossi overwegen gezinsuitbreiding. "Ik weet niet of het in de nabije toekomst al zover is", vertelt De Rossi tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Eens in de zoveel maanden komt het onderwerp weer bovendrijven."

De 50-jarige talkshowpresentatrice en haar vijftien jaar jongere bruid realiseren zich dat opvoeden veel werk vergt. "We zouden egoïstisch willen zijn, omdat we ons leven leuk vinden zoals het nu is, maar we weten hoeveel kinderen aan je leven toevoegen. En als onze kinderen zo mooi zouden zijn als die van Brad en Angelina, doen we het meteen."

Of het tweetal adoptie overweegt of al een spermadonor op het oog heeft is onduidelijk.

DeGeneres en De Rossi, die elkaar eind 2004 leerden kennen, stapten zaterdag tijdens een intieme ceremonie in het huwelijksbootje in hun eigen woning in Los Angeles. De vrouwen waren allebei gekleed in een creatie van de Amerikaanse modeontwerper Zac Posen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen