Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voormalig Atomic Kitten-zangeres bankroet

Shownieuws

Een rechter heeft voormalig Atomic Kitten-zangeres Kerry Katona donderdag failliet verklaard. Het lukte haar niet om een belastingaanslag op tijd te betalen.

Kerry Katona is bankroet. Een Britse rechter verklaarde de voormalig Atomic Kitten-zangeres donderdag failliet nadat het haar niet was gelukt om de laatste honderdduizend euro van een belastingaanslag van 525 duizend euro te betalen. Dat meldt BBC News donderdag.

De aanslag dateerde van 2004 en was daarna flink opgelopen. De belastingkwestie is al vier keer behandeld door de rechter, die Katona twee weken geleden een ultimatum stelde. De advocaten van de 27-jarige Katona kregen donderdagochtend nog een uur extra om met het bedrag op de proppen te komen. Volgens een van haar advocaten heeft Katona genoeg geld om de aanslag te betalen, maar lukte het niet om het geld op tijd vrij te maken. Later liet de advocaat weten niet verder op de zaak te kunnen reageren.

Kerry Katona werd eind jaren negentig bekend als bandlid van meidengroep Atomic Kitten. In 2001 verliet de brunette de band. Katona is getrouwd met taxichauffeur Mark Croft. Het stel heeft twee kinderen, dochter Heidi (1) en zoon Maxwell (vier maanden). Eerder was Katona getrouwd met voormalig Westlife-zanger Bryan McFadden. Met hem kreeg ze ook twee kinderen, Molly (6) en Lily (5).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen