Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry O'Connell kijkt uit naar tweelingdochters

Shownieuws

Jerry O'Connell kijkt uit naar de geboorte van zijn tweelingdochters. "Ik denk dat ik een goede meisjesvader ben", vertelde hij in Entertainment Tonight.

Jerry O'Connell kijkt uit naar de geboorte van zijn tweelingdochters. "Ik weet dat van mannen verwacht wordt dat ze een zoon willen om mee te honkballen, maar ik denk dat ik een goede meisjesvader ben", vertelde hij in het Amerikaanse tv-programma Entertainment Tonight.

De 34-jarige O'Connell en zijn vrouw Rebecca Romijn maakten vorige maand bekend dat ze deze winter voor het eerst ouders worden. Het stel, dat vorig jaar zomer in het huwelijksbootje stapte, is inmiddels druk aan het brainstormen over namen voor de meisjes. "We denken erover om rijmende namen te kiezen", bekende de acteur. "Of is dat misschien een beetje té Hans en Grietje?"

Vaststaat dat O'Connell een beschermende vader wil zijn. "Ze gaan pas met iemand naar bed als ik dood ben", grapte hij. "Ik hoop dat ze helemaal geen oog hebben voor jongens en alleen maar gek zijn op hun vader."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen