Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Janet Jackson lanceert lingerielijn

Shownieuws

Janet Jackson ontwerpt een lingerielijn in samenwerking met een Australische modeontwerper. De zangeres lanceert de collectie 'Pleasure Principle' in november.

Janet Jackson komt met een eigen lingerielijn. De zangeres, die bekendstaat om de uitdagende outfits die ze tijdens haar shows draagt, lanceert de collectie in november onder de naam 'Pleasure Principle'. Ze heeft de setjes zelf ontworpen in samenwerking met een Australische couturier.

De lingerielijn, die voor iedereen betaalbaar moet zijn, bestaat uit verschillende kleurrijke satijnen en kanten ontwerpen. "Voor iedere vrouw zit er wel iets bij", vertelt de zangeres tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Bovendien zijn alle setjes fijn te dragen. "Ik heb er een hekel aan als lingerie niet comfortabel zit. Pasvorm en comfort waren het uitgangspunt."

De 42-jarige zangeres werkte soms tot midden in de nacht door aan de collectie, die vernoemd is naar het gelijknamige nummer van Jackson uit 1987. "Lingerie is een passie voor mij", beweert de artieste. "Ik zou het niet kunnen als ik er niet voor honderd procent voor ga."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen