Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-drummer Guns n' Roses ontkent drugsbezit

Shownieuws

Oud-drummer van Guns n' Roses Steven Adler ontkent dat hij vorige maand in het bezit was van drugs toen hij werd gearresteerd. Dat deed hij voor een rechtbank.

(Novum/AP) - Oud-drummer van Guns n' Roses Steven Adler ontkent dat hij vorige maand in het bezit was van drugs toen hij werd gearresteerd. Dat deed hij woensdag voor een rechtbank in Los Angeles. De 43-jarige Adler, die in de jaren tachtig deel uitmaakte van de succesvolle rockband, liet zich ondersteunen door een vriend en zijn therapeut.

De rechter bepaalde dat Adler in de afkickkliniek moet blijven totdat de hoorzitting plaatsvindt waarin de aanklachten voor drugsbezit en openbare dronkenschap worden behandeld. Die zitting vindt volgende maand plaats.

Adler werd gearresteerd in een huis in Hollywood, waar hij voor onrust zou hebben gezorgd. De muzikant kwam na betaling van een borgsom van omgerekend 6700 euro weer op vrije voeten.

Steven Adler heeft een geschiedenis van drugsgebruik. Hij maakte van 1985 tot 1990 deel uit van Guns N' Roses, maar werd de laan uitgestuurd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen