Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Garner bevestigt zwangerschap

Shownieuws

Jennifer Garner heeft bevestigd dat ze een kindje verwacht met Ben Affleck. "We vinden het allemaal heel spannend", vertelde ze aan Access Hollywood.

Jennifer Garner heeft bevestigd dat ze een tweede kindje verwacht met haar man Ben Affleck. "We vinden het allemaal heel spannend", vertelde de actrice aan entertainmentprogramma Access Hollywood.

Het acteurskoppel, dat al een 2-jarig dochtertje heeft, hield al maanden de lippen stijf op elkaar over de aanstaande gezinsuitbreiding. Eind vorige maand praatte regisseur Kevin Smith zijn mond voorbij, toen hij aan het Amerikaanse tijdschrift People verklaarde dat het stel een kindje krijgt. Eerder verklapte Victor Garber, Garners ex-collega uit de serie Alias, al dat Garner en Affleck een baby verwachten.

Voordat de twee vrienden van het stel hun mond voorbij praatten, waren de speculaties rondom de groeiende buik van de brunette al niet van de lucht. De 36-jarige Garner kan er alleen maar om lachen. "Uiteindelijk komt men er vanzelf wel achter, dus als iedereen het nou gewoon eens zou afwachten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen