Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Draagmoeder baart tweeling voor Ricky Martin

Shownieuws

Zanger Ricky Martin is enkele weken geleden vader geworden van een tweeling. De twee jongetjes werden ter wereld gebracht door een draagmoeder.

(Novum/AP) - Ricky Martin is vader geworden van een tweeling. De twee jongetjes werden enkele weken geleden ter wereld gebracht door een draagmoeder, zo heeft een woordvoerder van de zanger bekendgemaakt.

De 36-jarige artiest heeft al de volledige zorg van de baby's op zich genomen. "Ricky is heel blij om te beginnen met dit nieuwe hoofdstuk in zijn leven als ouder en zal de rest van dit jaar buiten de spotlights blijven om tijd te kunnen doorbrengen met zijn kinderen", staat te lezen in een verklaring van de zanger.

Meer informatie omtrent de geboorte van zijn kinderen is door Martins woordvoerder niet onthuld. Voor zover bekend heeft de zanger geen partner. Martin, bekend van hits als 'She bangs' en 'Livin' la vida loca', toont zich de laatste jaren erg begaan met het lot van kinderen. Zo vraagt hij met zijn Ricky Martin Foundation aandacht voor de seksuele exploitatie van kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen