Kies je favoriete radiostation

Dossiers

André van Duin terug op Tros-televisie

Shownieuws

André van Duin keert na twintig jaar terug op de Tros-televisie. Bij de publieke omroep zal hij onder meer zijn oude programma de Dik Voormekaar Show brengen.

André van Duin keert na twintig jaar terug op de Tros-televisie. Bij de publieke omroep zal hij vanaf februari zijn oude programma de Dik Voormekaar Show presenteren. Van Duin heeft een contract voor drie jaar getekend, zo heeft de Tros donderdag bekendgemaakt.

Rond kersttijd verschijnt de 61-jarige komiek voor het eerst weer bij de Tros op de buis. Dan zendt de omroep een registratie uit van de 'Nieuwe revue', waarmee Van Duin tot eind dit jaar in het theater staat.

Voor zijn Dik Voormekaar Show trekt Van Duin een aantal welbekende typetjes uit de kast, onder wie Ome Joop en Harry Nak. Ook Animal Crackers, waarvoor Van Duin dieren voorziet van komische stemmetjes, komt als onderdeel van het programma terug.

De Dik Voormekaar Show ging in de vroege jaren zeventig van start als radioprogramma. In 1977 en 1978 was de show bij de NCRV te zien op de televisie. De omroep zond in 1985 de laatste radio-uitzending uit. Tussen 2000 en 2003 was de Dik Voormekaar Show te horen bij de Tros.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen