Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Amy Winehouse opnieuw in afkickkliniek'

Shownieuws

Amy Winhouse onderneemt weer een poging om af te kicken. Niet ver van de kliniek ligt de gevangenis waar haar echtgenoot Blake Fielder-Civil zijn straf uitzit.

Amy Winehouse onderneemt opnieuw een poging om af te kicken. De Britse krant The Sun meldt dat de 24-jarige zangeres op korte termijn wordt opgenomen in een kleine kliniek in Bury St Edmunds. Niet ver van de kliniek ligt de gevangenis waar haar echtgenoot Blake Fielder-Civil zijn straf uitzit.

De vader van Winehouse liet weten blij te zijn dat zijn dochter en haar man op deze manier dichterbij elkaar komen. "Het is een heel goed idee. Als ze van haar drugsverslaving af kan komen en tegelijkertijd Blake kan zien, dan kan dat alleen maar goed zijn."

De afgelopen maanden ging de zangeres al vaker langs bij een afkickkliniek. In juni werd de zangeres in een ziekenhuis opgenomen nadat ze thuis was ingestort. Volgens vader Mitch lijdt de zangeres aan beginnend longemfyseem als gevolg van overmatige sigaretten- en crackconsumptie. De muzikale carrière van de zangeres heeft behoorlijk te lijden onder haar alcohol- en drugsproblemen.

Echtgenoot Fielder-Civil zit al zo'n tien maanden in de cel. Hij is veroordeeld tot 27 maanden gevangenisstraf, maar komt mogelijk al aan het einde van het jaar vrij. De man van Winehouse bekende in 2006 een pubmanager te hebben geslagen en hem vervolgens ruim tweehonderdduizend pond te hebben aangeboden om geen aanklacht in te dienen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen