Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton op zoek naar Brits vriendinnetje

Shownieuws

Paris Hilton gaat de grens over in haar zoektocht naar vriendschap. Ze maakt een Britse versie van de serie waarin ze op zoek gaat naar een beste vriendin.

Paris Hilton gaat de grens over in haar zoektocht naar vriendschap. Van haar programma 'Paris Hilton's my new BFF' maakt de steenrijke hotelerfgename een Britse versie, waarin ze op zoek gaat naar een Britse beste vriendin.

De 27-jarige blondine kijkt uit naar de show, die door ITV 2 wordt uitgezonden. "Ik ben zo vaak in Groot-Brittannië, maar ik kan natuurlijk niet altijd al mijn vrienden meenemen", verklaarde ze aan BBC News. "Daarom heb ik besloten een nieuwe beste vriendin aan de andere kant van de oceaan te zoeken."

De opzet van de Britse show is gelijk aan de serie die Hilton in mei opnam in thuisland Amerika. Ruim 85 duizend fans gaven zich op voor de door MTV geproduceerde show, waarin een groepje gegadigden tijdens de opnamen een huis deelde met de blondine. De potentiële beste vriendinnen van Hilton moesten wedstrijdjes doen in onder meer loyaliteit en uithoudingsvermogen. De show is nog niet uitgezonden.

Het is niet voor het eerst dat Hilton zich voor een realityshow laat volgen door camera's. Samen met haar vriendin Nicole Richie maakte ze vijf seizoenen van de realitysoap The Simple Life.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen