Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boekverfilming Marion Bloem op Film by the Sea

Shownieuws

De film 'Ver van familie' gaat volgende maand in première tijdens het filmfestival Film by the Sea. De film is gebaseerd op het boek van Marion Bloem.

De film 'Ver van familie' gaat volgende maand in première tijdens de tiende editie van het filmfestival Film by the Sea. Dat heeft de organisatie woensdag laten weten. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Marion Bloem. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Anneke Grönloh en Terence Schreurs.

Het boek van Bloem, onder meer bekend van haar roman 'Geen gewoon Indisch meisje', kwam uit in 1999. 'Ver van familie' beschrijft het verhaal van Indische Nederlanders die in Nederland een nieuw bestaan opbouwen, maar zich niet kunnen losmaken van hun verleden.

Ook Katja Römer-Schuurman en Nada van Nie maken deel uit van de cast. De opnamen vonden vorig jaar zomer plaats in Nederland en de Verenigde Staten. Later dit najaar komt de film uit in de bioscoop.

'Film by the Sea' vindt van 12 tot en met 21 september plaats in Vlissingen. 'Ver van familie' gaat op 14 september in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen