Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian smacht naar huwelijksaanzoek

Shownieuws

Als het aan Kim-Lian van der Meij ligt, trouwt ze binnenkort met haar vriend Daniel Gibson. "Ik heb het balletje al heel vaak opgegooid bij Daniel."

Als het aan Kim-Lian van der Meij ligt, stapt ze op korte termijn in het huwelijksbootje met haar vriend Daniel Gibson. "Ik heb het balletje al heel vaak opgegooid bij Daniel. Ik zit te wachten op een aanzoek", zegt ze in Party. "Ik wil namelijk dat hij op zijn knieën gaat en mij vraagt."

De acterende zangeres, die drie maanden geleden beviel van dochter Ronja, hoopt dat het aanzoek van haar Zweedse vriend snel gaat komen. "Als we gaan trouwen doen we dat in Zweden. Ik denk dat hij mij daar ooit ook gaat vragen", zegt de 27-jarige Kim-Lian. "Wanneer? In november zitten wij er weer twee weken."

Kim-Lian maakt vrijdag haar rentree in Fame, bij welke musical ze vanwege haar zwangerschap ongeveer een halfjaar verstek moest laten gaan. Vanaf volgend jaar is ze te zien in Footloose, eveneens van de hand van Albert Verlinde. Door haar volle agenda moet ze een tweede kindje nog even uitstellen, maar ze denkt er wel al over na. "Het speelt door mijn hoofd, ook al merk ik dat het al erg druk is met één baby", zegt ze in het blad.

"Mijn moeder zegt dat als je een tweede kind wilt, je er niet te lang mee moet wachten", vertelt de musicalster. Toch volgt ze het advies niet klakkeloos op. "Ik wil Albert Verlinde niet opnieuw teleurstellen, dus ik pas ervoor om midden in de tournee van Footloose kenbaar te moeten maken dat ik zwanger ben. Als de toer is afgelopen, gaan Daniel en ik pas echt serieus nadenken over een tweede kindje."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen