Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe naaktfoto's Van Lexmond 'veel persoonlijker'

Shownieuws

Lieke van Lexmond laat zich meer dan bij haar vorige blootreportage van haar persoonlijke kant zien op haar nieuwe naaktfoto's. "Het is heel erg echt geworden".

Lieke van Lexmond laat zich meer dan bij haar vorige blootreportage van haar persoonlijke kant zien op de naaktfoto's die begin deze maand werden gemaakt op de Seychellen. Dat beweert de 26-jarige actrice althans zelf. "Deze fotoshoot is veel persoonlijker, je ziet veel meer de Lieke die mijn vriendje ook ziet", vertelt ze aan Novum Nieuws. "Het is heel erg echt geworden".

Voor de naaktreportage in de vorige kersteditie van Playboy kon de actrice zich nog verschuilen achter een personage. "De eerste keer was een beetje een rol. Ik speelde een rijke dame in een landhuis", zegt Van Lexmond. "Maar ik wilde nu die andere kant van mezelf laten zien. Veel persoonlijker." Moeite met zichzelf blootgeven had de GTST-actrice niet. "Dit was gewoon een kwestie van niet nadenken."

De actrice, die een week langer op de Seychellen bleef voor een vakantie met vriend en GTST-collega Mark van Eeuwen, zag de foto's dinsdag voor het eerst. Haar zus, die de styling voor de reportage verzorgde, maakte samen met de fotograaf de definitieve selectie van de foto's. "Dat was best spannend", stelt Lieke. Ze was benieuwd of ze de foto's zelf wel mooi zou vinden. "Maar ik ben heel trots, het ziet er goed uit."

De naaktreportage van de actrice verschijnt in de oktobereditie van Playboy. Van de reportage van vorig jaar verschenen al foto's voordat het blad in de winkels lag. Ditmaal worden strengere maatregelen genomen om te voorkomen dat foto's uitlekken. "We doen er altijd alles aan om te zorgen dat er niets uitlekt, maar deze keer is het echt hysterisch", zei hoofdredacteur Jan Heemskerk hierover. "Harde schijven die worden vernietigd en alles erop en eraan. De eindredacteur had de foto's al bijna gewist uit zijn mailbox nog voordat ik ze had gezien."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen