Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nightwish geeft concert in Rotterdam

Shownieuws

Nightwish komt naar Nederland. De Finse metalband geeft op 15 maart een concert in de Rotterdamse Ahoy. Afgelopen weekeinde stond de band op Lowlands.

Nightwish komt naar Nederland. De Finse metalband geeft op 15 maart een concert in de Rotterdamse Ahoy. Dat heeft concertorganisator Mojo woensdag bekendgemaakt.

Het debuutalbum van Nightwish, 'Angels fall first' verscheen in 1997. Eind vorig jaar kwam het zevende studioalbum van de metalband uit, 'Dark passion play'. Hierop is Anette Olzon, de nieuwe zangeres van de band, voor het eerst te horen.

Dit jaar was Nightwish al tweemaal eerder te zien in Nederland. In maart gaf de band een concert in Amsterdam en afgelopen weekeinde trad Nightwish nog op tijdens Lowlands.

Dit jaar was Nightwish al tweemaal eerder te zien in Nederland. In maart gaf de band een concert in Amsterdam en afgelopen weekeinde trad Nightwish nog op tijdens Lowlands. De kaartverkoop voor het concert van Nightwish begint zaterdag. Behalve Rotterdam doet de groep in maart onder meer Londen, Keulen en Parijs aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen