Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Alba is zwangerschapskilo's weer kwijt

Shownieuws

Twee maanden na de geboorte van dochter Honor is Jessica Alba haar zwangerschapskilo's alweer kwijt. De actrice verloor twaalf kilo dankzij een streng dieet.

Twee maanden na de geboorte van haar dochtertje Honor Marie is Jessica Alba haar zwangerschapskilo's alweer kwijt. De Hollywoodster verloor twaalf kilo dankzij een streng dieet dat de naam Baby Bulge Be Gone draagt, zo vertelde haar personal trainer Ramona Braganza aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 27-jarige actrice is van een Amerikaanse maat 8 naar een maatje 4 geslonken met het dieet, waarbij weinig vet en koolhydraten op het menu staan. "De baby komt altijd op de eerste plaats, maar Jessica stelt zeker doelen voor zichzelf", vertelt Braganza, die zes dagen in de week intensief traint met de brunette. "Ze heeft geweldig veel vooruitgang geboekt."

Alba maakte eind vorig jaar bekend dat ze zwanger was. Kort daarop verloofde ze zich met haar vriend Cash Warren, een regie-assistent die ze leerde kennen tijdens de opnamen van de film 'The Fantastic Four'. Op 19 mei stapten de twee in alle stilte in het huwelijksbootje in Beverly Hills.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen