Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bas Muijs en Beau van Erven Dorens in jeugdfilm

Shownieuws

Bas Muijs en Beau van Erven Dorens spelen een rol in de nieuwe film 'Het geheimzinnige forteiland'. De film wordt volgend jaar zomer in de bioscoop verwacht.

Bas Muijs en Beau van Erven Dorens spelen een rol in de nieuwe jeugdfilm 'Mijn vader is een detective - Het geheimzinnige forteiland'. Dat meldt producent A'dam Films. Ellen ten Damme, Rebecca Loos en Mike Libanon maken de cast compleet. De film, die geregisseerd wordt door Will Wissink, wordt volgend jaar zomer in de bioscoop verwacht.

De film vertelt het verhaal van detective Max, gespeeld door Cees Geel, die een minder goede speurneus is dan hij zelf denkt. Zijn 13-jarige zoon Sam, gespeeld door Tarzan-acteur Tjeerd Melchers, helpt zijn vader met de zoektocht naar een zeldzame gestolen papegaai. Als Max ontvoerd wordt, belandt Sam met buurmeisje Sterre op een geheimzinnig forteiland.

Eerder werd ook Tygo Gernandt aan de cast toegevoegd. Een opvallende verschijning in de film is de 31-jarige Rebecca Loos, die de rol van Irwana vertolkt. De oud-presentatrice van Shownieuws werd bekend om haar veronderstelde verhouding met profvoetballer David Beckham. De film is haar debuut op het witte doek.

De opnamen van 'Het geheimzinnige forteiland' vinden tot en met eind augustus plaats in IJmuiden en Velsen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen