Kies je favoriete radiostation

Dossiers

CeCe Peniston sluit Gaypride af

Shownieuws

CeCe Peniston en Tara McDonald sluiten zondag de dertiende editie af van de Amsterdam Gay Pride. Ook Edsilia Rombley en The Working Girls treden op.

De Amerikaanse zangeressen CeCe Peniston en Tara McDonald sluiten zondag de dertiende editie af van de Amsterdam Gay Pride. Dat heeft de organisatie van het homo-evenement bekendgemaakt. Peniston is bekend van de hit 'Finally'. De Britse McDonald leende haar stem aan singles van dj's als Armand van Helden, David Guetta en Axwell.

Naast de twee zangeressen staan ook Edsilia Rombley, The Working Girls en ex-Idol Nathalie op het podium voor het Amsterdamse operagebouw. Op het Rembrandtplein vinden zaterdag en zondag optredens plaats van onder anderen Willeke Alberti en Maribelle. Bearforce 1 en Anny Schilder moeten publiek trekken naar het Amstelpodium.

De Gay Pride vindt plaats van maandag tot en met zondag. Net als in voorgaande jaren wordt de botenparade gehouden op de Prinsengracht. Dit onderdeel is op zaterdag. Bijzondere deelnemers aan de kleurrijke tocht zijn minister Plasterk en burgemeester Cohen.

Ook BNN vaart mee in de optocht. Op de boot van de jongerenomroep vinden optredens plaats van Imca Marina, Monique Smit en Bearforce 1.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen