Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voormalig Atomic Kitten-zangeres wint rechtszaak

Shownieuws

Voormalig Atomic Kitten-zangeres Kerry Katona heeft maandag een rechtszaak gewonnen tegen de Britse krant Sunday Mirror.

Voormalig Atomic Kitten-zangeres Kerry Katona heeft maandag een rechtszaak gewonnen tegen de Britse krant Sunday Mirror. Dat meldt het Britse persbureau Reuters. In juni publiceerde de krant een artikel waarin stond dat haar moeder een boek zou uitbrengen waarin ze haar dochter van prostitutie beticht.

De rechtbank concludeerde dat deze berichtgeving niet klopt. De advocaat van de Sunday Mirror heeft inmiddels ook laten weten dat het artikel niet op waarheid berust. De krant is veroordeeld tot het betalen van een onbekende schadevergoeding aan de zangeres. Ook moet de Sunday Mirror de proceskosten van Katona betalen en publiekelijk excuses aanbieden.

Volgens de advocaat van de 27-jarige zangeres heeft zijn cliënte enorm onder het gerucht geleden. "Katona is heel erg verdrietig en gegeneerd door het artikel. Ze was vooral bedroefd dat het gerucht zogenaamd van haar moeder afkomstig zou zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen