Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gezicht Madonna lijkt ruïne

Shownieuws

De jaren lijken dan eindelijk te gaan tellen bij Madonna. Het gezicht van de bijna 50-jarige zangeres vertoont een uitgemergelde en vermoeide indruk.

De jaren lijken dan eindelijk te gaan tellen bij Madonna. Het gezicht van de bijna 50-jarige zangeres vertoonde een uitgemergelde en vermoeide indruk toen ze onlangs het kaballacentrum in New York verliet. Dat is te zien op foto's van showbizzpersbureau Wenn.

Op de plaatjes zijn grote wallen te zien onder de ogen van de popster. Haar jukbeenderen zijn opgeblazen en haar wangen zijn ingevallen. Bovendien lijkt haar huid dun en fragiel.

Ook het lichaam van de Queen of Pop heeft overduidelijk betere tijden gekend, zo blijkt uit de foto's waarop ook dochterlief Lourdes te zien is. Haar lijf is pezig en mager. Dikke aderen lopen over haar armen, die zoals gewoonlijk zeer gespierd zijn.

Madonna werd de afgelopen tijd geplaagd door aanhoudende roddels over de staat van haar huwelijk. De zangeres zou een affaire hebben met Alex Rodriguez, een Amerikaanse honkballer van de New York Yankees. Haar huwelijk met de Britse regisseur Guy Ritchie zou op springen staan. Zelf ontkent ze echtelijke strubbelingen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen