Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jochem van Gelder vreesde voor zijn baan

Shownieuws

Jochem van Gelder, die zijn contract bij de NCRV verlengde, heeft voor zijn baan gevreesd. "Het afgelopen halfjaar heb ik me daar wel zorgen over gemaakt."

Jochem van Gelder, die deze week zijn contract bij de NCRV verlengde, heeft voor zijn baan gevreesd. "Het afgelopen halfjaar heb ik me daar wel zorgen over gemaakt", stelt de Praatjesmaker-presentator in een interview met Weekend.

Het aflopende contract met de omroep maakte de 45-jarige presentator onzeker. "Het kan altijd dat een omroep zegt: 'we weten het niet, misschien zijn we er wel een beetje klaar mee'." Hoewel Van Gelder al achttien jaar televisie-ervaring heeft, blijft hij onzeker. "Het is altijd maar weer de vraag of je nog bij een andere club aan de bak komt."

Van Gelder heeft een goede deal gemaakt in zijn nieuwe contract, zegt hij in Weekend. "Ik zit wel boven de Balkenendenorm, maar niet schokkend", stelt de presentator. "Ach ja, na achttien jaar op televisie mag ik toch wel redelijk bij de top vijf horen, vind ik."

Het contract dat Van Gelder heeft getekend loopt twee jaar. "Ik heb nu dus even geen zorgen meer", stelt hij. "Mijn doel is om het zo lang mogelijk vol te houden op televisie."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen