Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Artiesten op foto-expositie Helmond

Shownieuws

Nederlandse artiesten en hun fans staan dit najaar centraal in een tentoonstelling in het Gemeentemuseum Helmond. De expositie heet 'Als sterren stralen'.

Bekende Nederlandse artiesten en hun fans staan dit najaar centraal in een tentoonstelling in het Gemeentemuseum Helmond. In de expositie 'Als sterren stralen' van de foto's van Martijn van de Griendt zijn kiekjes van onder anderen Jan Smit, André Hazes en Frans Bauer vertegenwoordigd. De tentoonstelling is vanaf 14 oktober te bezichtigen, zo maakte het museum dinsdag bekend.

Van de Griendt fotografeerde van 1997 tot 2006 diverse Nederlandse artiesten tijdens optredens maar ook bij hen thuis. De fotograaf zegt momenten van 'de mens in al zijn eerlijkheid' vast te willen leggen.

Van de Griendt maakte jarenlang foto's voor Revu en Vrij Nederland. Tegenwoordig werkt hij in opdracht van onder meer HP/De Tijd en M Magazine. Een aantal van de foto's in de tentoonstelling staat ook in zijn boek 'Allemaal' uit 2006. Ook niet eerder vertoonde foto's zijn tijdens de tentoonstelling te bezichtigen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen