Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shia LaBeouf geopereerd aan hand na ongeluk

Shownieuws

Shia LaBeouf is geopereerd aan zijn linkerhand na het verkeersongeluk waarbij hij zondag betrokken raakte. Hij werd gearresteerd voor rijden onder invloed.

(Novum/AP) - Shia LaBeouf is geopereerd aan zijn linkerhand na het verkeersongeluk waarbij hij zondagochtend betrokken raakte. Dat heeft zijn woordvoerder bekendgemaakt. Aanvankelijk was alleen bekend dat de 22-jarige acteur gewond was geraakt bij het incident, maar details waren niet naar buiten gebracht. LaBeouf werd na het ongeluk gearresteerd voor rijden onder invloed.

LaBeouf maakte een bocht naar links toen zijn auto tegen een ander voertuig botste. De vrouw die naast de acteur in de auto zat en de bestuurder van de andere wagen liepen nauwelijks averij op.

Naast aan zijn hand raakte de acteur, onder meer bekend van 'Transformers' en de laatste 'Indiana Jones'-film, gewond aan zijn linkerknie en hoofd. "Het was voor de agenten meteen duidelijk dat LaBeouf in beschonken toestand verkeerde. Hij werd direct gearresteerd", zegt een politiewoordvoerder. De acteur is inmiddels weer vrijgelaten.

LaBeouf is momenteel bezig is met opnamen voor de film 'Transformers: Revenge of the fallen'. Zijn woordvoerder verwacht dat hij na een maand herstellen op de set kan terugkeren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen