Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cameron Diaz krijgt ster op Walk of Fame

Shownieuws

Actrice Cameron Diaz heeft maandag een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. De 36-jarige actrice droeg haar succes op aan haar ouders.

Actrice Cameron Diaz heeft maandag een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. De ceremonie werd bijgewoond door haar collega's Tom Cruise, Katie Holmes en Lucy Liu, meldt de BBC. Ook honderden fans hadden zich bij de Hollywood Walk of Fame in Los Angeles verzameld om een glimp van het gebeuren op te vangen.

De 36-jarige blondine, die te zien was in films als 'In her shoes', twee 'Charlie's angels'-films, 'Gangs of New York' en 'Being John Malkovich', droeg haar succes op aan haar ouders. Haar vader overleed in april op 58-jarigeleeftijd aan de gevolgen van een longontsteking. Ze zei dat de liefde van haar ouders haar de kracht en moed hebben gegeven om 'dit bijzondere leven' te leiden. "Het ontsteekt het licht in mij, dat hard genoeg schijnt om mij vandaag te eren met deze ster op de Walk of Fame."

Diaz, die doorbrak met de film 'The mask' uit 1994 met Jim Carrey, speelt ook een rol in het drama 'My sister's keeper', dat binnenkort uitkomt. Hierin speelt ze de moeder van drie kinderen, waarvan er eentje leukemie heeft. Diaz werd in 1972 geboren in San Diego in de Amerikaanse staat Californië. Op 16-jarige leeftijd werd ze model. Na haar doorbraak speelde de actrice, die meerdere keren werd genomineerd voor een Golden Globe, onder meer in 'Vanilla Sky'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen