Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly gaat playbacken met meidengroep

Shownieuws

Kelly van der Veer heeft vergevorderde plannen voor een carrière op het podium. "Ik heb plannen om samen met Yvette en Misha een meidengroepje te starten."

Kelly van der Veer heeft vergevorderde plannen voor een carrière op het podium. "Ik heb plannen om samen met Yvette en Misha, mijn Angels, een meidengroepje te starten", schrijft de voormalige deelneemster aan Big Brother op haar weblog. "We heten 'Dreamgirls'."

"Vanaf volgende maand gaan we beginnen met repeteren", schrijft Kelly, die geboren werd als Ferry van der Veer. "We zullen met z'n drieën shows verzorgen van twintig minuten. Een playbackact van allemaal bekende en gezellige nummers", verklapt Kelly.

Voordat Kelly aan het repetitieschema begint, rust ze nog eerst even uit. "Nog even lekker genieten van de vrije weken en veel inspiratie opdoen natuurlijk."

Presentator en boybandmanager Marco Verhagen vindt het jammer dat Kelly gaat playbacken. "Ze heeft onlangs een demo opgenomen van een zomers uptempo lied. Ik vond dat dat fantastisch klonk. Ze heeft een aardige stem, het liedje heeft potentie."

De 28-jarige Kelly van der Veer werd bekend door haar deelname aan de derde editie van het realityprogramma Big Brother in 2001. Een jaar eerder onderging zij haar geslachtsaanpassende operatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen