Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Lopez in Antwerpen

Shownieuws

Jennifer Lopez is samen met Marc Anthony en hun tweeling neergestreken in Antwerpen. De 39-jarige zangeres vergezelt haar man op zijn tournee door Europa.

Jennifer Lopez is samen met haar man Marc Anthony en hun tweeling neergestreken in Antwerpen. De zangeres vergezelt haar man op zijn tournee, die hem donderdagavond naar het Antwerpse Sportpaleis brengt, zo meldt de Gazet van Antwerpen.

Het echtpaar landde woensdag samen met hun vier maanden oude tweeling Max en Emme op het vliegveld Zaventem. Het duo droeg hun zoon en dochter, die in bruine dekentjes met een roze en blauwe streep waren gewikkeld, uit het privevliegtuig. Lopez en Anthony stapten in een gereedstaande auto die hen, samen met een extra auto vol bagage en een leger aan bodyguards, naar een hotel in het centrum van Antwerpen bracht.

Anthony blijft na zijn concert in Antwerpen nog even in Europa. Zo treedt hij nog op in Spanje en in Italie. Het is onbekend of Lopez ook meegaat naar de rest van de concerten.

Lopez heeft inmiddels ook weer voor publiek opgetreden. De 39-jarige zangeres heeft dinsdag leerlingen van een basisschool voor autistische kinderen in New York getrakteerd op een bezoekje. De klas met 10- en 11-jarigen is fan van de zangeres sinds hun lerares de kinderen de videoclip 'Let's get loud' van La Lopez liet zien. De kinderen vonden het zo leuk dat ze de video iedere dag wilden zien. Toen de lerares contact opnam met de zangeres, hopend op een paar gesigneerde foto's, liet Lopez weten liever een bezoek te brengen aan het klasje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen