Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pia Douwes ziet carrière op tv wel zitten

Shownieuws

Pia Douwes ambieert een loopbaan als televisiepresentatrice. "Ik vind presenteren heel leuk. Ik doe het veel op gala's en optredens", vertelt de musicalster.

Pia Douwes ambieert een loopbaan als televisiepresentatrice. "Ik vind presenteren heel leuk. Ik doe het ook veel op gala's en optredens", vertelt de musicalster. De 44-jarige actrice, die binnenkort te zien is als jurylid in het tv-programma Op zoek naar Joseph, zegt een carrièreverandering niet uit te sluiten.

Als Douwes benaderd zou worden om een leuk programma te presenteren neemt ze het aanbod zeker in overweging. "Natuurlijk, wie weet. Wat ik vooral leuk vind is dat het televisie-element mij zoveel leert. Ik ontdek veel nieuwe dingen aan mezelf", vertelt de presentatrice. "Het is een ander vak, het verrijkt mij."

Vanaf volgende week zaterdag is de musicalactrice bij de Avro te zien in Op zoek naar Joseph. In het programma gaat Douwes met Paul de Leeuw en theaterproducent Erwin van Lambaart op zoek naar een geschikte hoofdrolspeler voor de musical 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat'. De musical toert vanaf november langs diverse Nederlandse theaters.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen