Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvie van der Vaart heeft zwak voor Ballack

Shownieuws

Michael Ballack is voor Sylvie van der Vaart een speciale voetballer. "Vooral zijn ogen en uitstraling vind ik heel mooi", zwijmelt ze in Bild.

Als Sylvie van der Vaart moest kiezen tussen de Duitse voetballer Michael Ballack en de Portugees Cristiano Ronaldo, dan zou de voetbalvrouw zonder twijfel voor Ballack gaan. "Vooral zijn ogen en uitstraling vind ik heel mooi", zwijmelt de echtgenote van Hamburger SV-voetballer Rafael van der Vaart in de Duitse krant Bild.

De 31-jarige speler van het Duitse elftal komt sympathiek over op de blondine. Ook scoort Ballack punten met het feit dat hij na het EK voetbal met de moeder van zijn drie zoontjes trouwt.

Ronaldo daarentegen kan Sylvie niet bekoren. "Cristiano straalt geen warmte uit", vindt ze. "Hij is absoluut een briljante voetballer, maar hij wordt niet omringd door een mysterieus aura, dat ik zo mooi vind aan bijvoorbeeld mijn man. Natuurlijk kan dat nog komen. Hij is nog maar 23 jaar, hij heeft nog een heel leven voor zich."

Duitsland neemt het donderdagavond op tegen Portugal in de eerste kwartfinale op het EK. De 30-jarige Sylvie 'duimt' voor de Duitsers. "Duitsland is ondertussen toch een beetje mijn tweede thuisland geworden."

Sylvie ligt overigens niet op een lijn met de ruim twaalfduizend Europese vrouwen die onlangs in een peiling Ronaldo tot knapste speler van het EK kozen. Ronaldo werd gevolgd door Fransman Thierry Henry, de Italiaan Fabio Cannavaro en de Zweed Freddie Ljungberg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen