Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex van George Clooney in haar hum als vrijgezel

Shownieuws

Sarah Larson is niet van plan snel weer een man aan de haak te slaan. Het model is sinds eind mei niet meer samen met George Clooney en vindt het prima zo.

Sarah Larson geniet van haar vrijgezellenbestaan. De ex-vriendin van George Clooney mag dan niet meer de wereld overvliegen en flaneren op de rode loper, ze redt zich prima. "Het gaat heel goed", vertelt de voormalige serveerster tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik heb geen relatie op dit moment en ik ben van plan voorlopig single te blijven."

De 47-jarige Clooney en de achttien jaar jongere Larson besloten er eind mei een punt achter te zetten. De brunette is de afgelopen tijd vooral in Los Angeles te vinden, waar ze als model werkt. "Daarnaast ben ik nog een paar dingen van plan. Eigenlijk gaat het heel goed met me", vindt ze.

De ex van Clooney werd onlangs nog gezien met Jason Statham, de hoofdrolspeler uit 'Crank'. Volgens Larson is er echter niets aan de hand. "Ik zat aan een tafel met heel veel mensen en wist niet eens dat hij er ook was", beweert ze. "We hebben wel even gekletst, maar dat betekende verder niks."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen