Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spears tast diep in buidel voor advocaatkosten

Shownieuws

Britney Spears moet diep in de buidel tasten om de juridische kosten van de voogdijzaak te betalen. Advocaten hebben 318 duizend euro in rekening gebracht.

(Novum/AP) - Britney Spears moet diep in de buidel tasten om de juridische kosten van de voogdijzaak met haar ex-man Kevin Federline op te hoesten. Uit rechtsdocumenten blijkt dat twee advocatenkantoren die de zangeres vertegenwoordigden 318 duizend euro in rekening hebben gebracht. Eerder stemde de 26-jarige Spears al in met het betalen van ruim 170 duizend euro aan de advocaten van Federline.

De grootste rekening komt van advocate Stacy D. Phillips, die recht meent te hebben op 277 duizend euro voor vier maanden werk. Raadsvrouw Laura Wasser, die in juni de zaak overnam en ervoor zorgde dat Spears en Federline tot een overeenkomst kwamen, heeft 41 duizend euro in rekening gebracht. Ze heeft zich twee maanden met de zaak beziggehouden.

Dankzij de overeenkomst mag Spears haar peuters vaker zien, terwijl Federline de volledige voogdij over de jongetjes houdt. Sean Preston (2) en Jayden James (1) mogen drie keer per week bij hun moeder zijn en ten minste twee nachten blijven slapen. Begin dit jaar werd het bezoekrecht van Spears door de rechter ingetrokken, wegens haar verontrustende en destructieve gedrag. De 26-jarige popzangeres heeft haar zoontjes toen twee maanden niet gezien.

Spears en Federline trouwden vier jaar geleden. Vorig jaar juli werd de scheiding tussen de zangeres en haar voormalige achtergronddanser definitief. Federline heeft sinds begin dit jaar de volledige voogdij over de twee spruiten. De popster moet haar ex-man maandelijks bijna veertienduizend euro betalen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen