Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lily Allen wijt vertraging aan platenmaatschappij

Shownieuws

Lily Allen beschuldigt EMI voor de vertraging die haar album oploopt. "Het album is al een tijdje klaar, maar ik heb niet echt een idee wat er nu mee gebeurt."

Lily Allen wijst met een beschuldigende vinger naar platenmaatschappij EMI voor de vertraging die haar album oploopt. "Het album is al een tijdje klaar, maar ik heb niet echt een idee wat er nu mee gebeurt", laat de 23-jarige zangeres weten op haar weblog.

Volgens Allen gaat het er momenteel rumoerig aan toe in de muziekbusiness. "Er zijn veel ontslagen gevallen sinds het bedrijf is overgenomen door Terra Firma." Vorig jaar nam investeringsmaatschappij Terra Firma Capital Partners EMI over.

"Veel van deze ontslagen mensen waren betrokken bij mijn project en nu weet ik niet precies wat er aan de hand is", laat de Britse zangeres weten. Toch heeft ze wel vertrouwen in een goede afloop. "Ik ben er zeker van dat de zaakjes binnenkort weer op orde komen en dat ik dan in de gelegenheid ben mijn album uit te brengen."

De cd waarop Lily Allen wacht is het tweede studioalbum van de zangeres. Haar eerste plaat 'Alright, still' stamt uit 2006.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen