Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Diva' Tyra Banks laat talkshowpubliek wachten

Shownieuws

Tyra Banks heeft het publiek voor haar talkshow twee uur lang laten wachten. De presentatrice stond backstage te kletsen met medewerkers van de show.

Tyra Banks heeft het publiek voor haar talkshow afgelopen week twee uur laten wachten. De presentatrice stond backstage met medewerkers te kletsen en grapjes te maken, meldde een bezoeker van de talkshow aan de Amerikaanse krant New York Post. "Ze bleef maar kletsen", vertelde een gast uit het publiek. "Je kon horen dat ze maar bleef doorgaan, want ze stond direct achter het gordijn van het podium."

Ook toen de show van start ging toonde het 34-jarige topmodel waar divagedrag. Ze had volgens de bezoeker een slecht humeur. "Toen ze binnenkwam repte ze met geen woord over de twee uur die we hebben zitten wachten. Ze groette niet en reageerde zo kil op iedereen."

Een andere gast uit het publiek vertelde dat de actrice tijdens de show, die in het teken stond van beginnende modellen, uitsluitend over zichzelf praatte. "Tyra bleef maar zeggen: 'toen ik model was', en liet de modellen bijna niet aan het woord", verklaarde de bezoeker. "Het ging alleen maar over haar, zoals gewoonlijk."

Ter afsluiting van de show leidde Banks de gasten naar buiten om ballonnen op te laten. "Het was zo ongeorganiseerd, mensen vielen over de pers die buiten stond te wachten en er werden bijna twee kleine meisjes vertrapt", zo vertelde de gast. Een woordvoerder van het programma wilde geen commentaar geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen