Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ouders Katy Perry niet blij met 'I kissed a girl'

Shownieuws

De ouders van Katy Perry zijn niet trots op het succes dat hun dochter boekt met 'I kissed a girl'. "Ik haat het liedje", zegt haar moeder in The Daily Mail.

De ouders van Katy Perry zijn helemaal niet trots op het succes dat hun dochter boekt met 'I kissed a girl'. "Ik haat het liedje", laat moeder Mary Hudson weten in The Daily Mail. "Het promoot homoseksualiteit en de boodschap is beschamend en afschuwwekkend."

De ouders van Katy Hudson, zoals de 23-jarige zangeres echt heet, zijn allebei zeer gelovig en hebben hun leven gewijd aan het geloof. Ze hebben Katy laten weten dat ze niet gecharmeerd zijn van haar songteksten. "Ze weet hoe ik me voel", zegt Mary. "We zijn een open gezin en Katy weet hoe teleurgesteld haar vader en ik zijn."

"De boodschap over homoseksualiteit die Katy naar buiten brengt, staat in de bijbel duidelijk beschreven als een zonde", stelt Mary. Toch leidt het nummer niet tot een gezinsbreuk. "De bijbel promoot begrip en vergiffenis ook, en dat houd ik mezelf maar voor."

Mary weet niet precies waar het misgegaan is met Katy. "Katy is zeer katholiek opgevoed. Ze was een speciaal kind, hield van zingen en had een stem als een engeltje", vertelt haar moeder. "Daarom is dit allemaal ook zo teleurstellend en treurig."

Katy erkent de onenigheden met haar ouders, maar bekommert zich er niet echt om. "Toen ik 21 werd ben ik gestopt om me daar druk om te maken", zegt de zangeres in het Britse dagblad.

Katy Perry boekt veel succes met haar nummer 'I kissed a girl'. In Nederland siert ze de nummer 1-positie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen