Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diddy weer op zoek naar muzikaal talent

Shownieuws

Diddy is op zoek naar talent voor zijn label. De rapper en muziekproducer heeft in samenwerking met MTV een talentenjacht in het leven geroepen.

Diddy heeft in zijn zoektocht naar talent weer de hulp van MTV ingeroepen. Voor zijn platenlabel Bad Boy Records heeft de rapper en muziekproducer in samenwerking met de muziekzender een talentenjacht in het leven geroepen met de naam 'Starmaker'. "Een jongen en een meisje krijgen de kans van hun leven", beweert de als Sean Combs geboren Diddy op de site van zijn label.

MTV gaat Diddy's zoektocht uitzenden. Het is niet de eerste samenwerking tussen de muziekzender en de 38-jarige rapper. Eerder gingen ze voor het programma Making the Band op zoek naar een nieuwe succesvolle muziekgroep.

De open audities voor de talentenjacht beginnen zaterdag in San Francisco en eindigen ruim twee weken later in Atlanta. Geïnteresseerden moeten ouder zijn dan 18 jaar. Hun muziekstijl mag variëren van r&b tot pop en van country tot rock.

Bad Boy Records bracht eerder grote namen voort als Notorious B.I.G. en Faith Evans. Diddy richtte het label in 1993 op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen