Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Fikse loonsverhoging voor Lost-acteur Matthew Fox'

Shownieuws

Matthew Fox heeft een loonsverhoging ontvangen van ruim vijftigduizend euro per Lost-aflevering. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Matthew Fox heeft een loonsverhoging ontvangen van ruim vijftigduizend euro per Lost-aflevering. Dat meldt The Hollywood Reporter. De 42-jarige acteur, die de rol van Jack Shephard in de televisieserie vertolkt, zou het enige castlid zijn dat al zeker is van een inkomensstijging voor het vijfde seizoen.

De vergoeding die Fox het vorige seizoen ontving was al niet gering. Per aflevering kon de acteur toen 150 duizend dollar op zijn rekening bijschrijven. Na de nieuwe deal zou dat 225 duizend dollar worden, omgerekend ruim 150 duizend euro. Televisiezender ABC, met wie Fox de deal sloot, wil tegenover het blad niet reageren op de overeenkomst.

Maandag beginnen de opnamen voor het vijfde seizoen van de serie. De rest van de cast zou nog geen uitsluitsel hebben gekregen over hun nieuwe salaris.

Lost is een serie over een aantal mensen dat na een vliegtuigcrash moet overleven op een mysterieus tropisch eiland. Fox kreeg voor zijn rol in de serie tweemaal een Saturn-award voor beste acteur in een televisieserie en werd een keer genomineerd voor een Golden Globe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen