Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ellen DeGeneres in intieme kring getrouwd

Shownieuws

Ellen DeGeneres en Portia de Rossi hebben elkaar het jawoord gegeven. "Ze zijn getrouwd tijdens een intieme ceremonie", laat de woordvoerder van het stel weten.

Ellen DeGeneres en Portia de Rossi hebben elkaar zaterdag het jawoord gegeven. "Ze zijn getrouwd tijdens een intieme ceremonie", laat de woordvoerder van het stel weten aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Als locatie had het verliefde koppel gekozen voor hun eigen woning in Los Angeles. De voltrekking vond plaats in het bijzijn van negentien gasten, onder wie ook de moeder van De Rossi, die voor de gelegenheid speciaal was komen overvliegen vanuit Australië.

Tijdens de ceremonie lazen de twee vrouwen zelfgeschreven trouwgeloften aan elkaar voor. Zowel de 50-jarige DeGeneres als de vijftien jaar jongere De Rossi droeg een creatie van de jonge Amerikaanse modeontwerper Zac Posen.

Het koppel kent elkaar sinds december 2004. De Rossi is onder meer bekend uit de serie Ally McBeal. DeGeneres heeft een eigen talkshow. Haar coming-out beleefde ze in de komedieserie Ellen, waarin ze vier jaar lang de hoofdrol vertolkte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen