Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvester Stallone in wodka-reclame

Shownieuws

Sylvester Stallone gaat de hoofdrol spelen in een campagne voor een Russisch wodka-merk. De slogan luidt: 'There is a bit of Russian in all of us'.

Sylvester Stallone gaat de hoofdrol spelen in een reclamecampagne voor het Russische wodka-merk Synergy. De acteur die in films als 'Rocky' en 'Rambo' vele Russische tegenstanders vermorzelde, wordt nu het gezicht van het merk, met als slogan 'There is a bit of Russian in all of us'.

Hoewel Stallone niet altijd positief in verband wordt gebracht met Russen, is hij niet zomaar gekozen voor de reclamecampagnes. "Het is gebaseerd op het feit dat de acteur Russisch bloed heeft", staat te lezen in een verklaring van Synergy. De overgrootmoeder van Stallone, Rosa Rabinovich, komt uit de Oekraïense stad Odessa.

Stallone verschijnt vanaf september zowel in televisiecommercials als in krantenadvertenties. Hij zou hiervoor een bedrag van een miljoen dollar, omgerekend ruim 680 duizend euro, ontvangen. De 62-jarige acteur is voor een jaar gestrikt voor de promotie van het alcoholische drankje, bevestigt een woordvoerder van Synergy tegenover het Britse persbureau Reuters.

De films 'Rambo' en 'Rocky' werden in de Sovjet-Unie officieel in de ban gedaan, maar waren toch zeer populair in het illegale VHS-circuit van het land.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen