Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Sienna Miller neemt het op voor dochter

Shownieuws

De moeder van Sienna Miller verdedigt de veelbekritiseerde relatie van haar dochter. Sienna zou niet de oorzaak zijn van de breuk tussen Getty en zijn vrouw.

Jo Miller, de moeder van actrice Sienna Miller, verdedigt de veelbekritiseerde relatie van haar dochter. De 26-jarige actrice zou sinds juni een verhouding met acteur Balthazar Getty hebben, die zijn vrouw en vier jonge kinderen in de steek liet. In de Britse en Amerikaanse media werd Miller zwartgemaakt en werd gesuggereerd dat de actrice het gezinnetje van Getty heeft stukgemaakt.

Miller is geschokt over alle uitzinnige reacties over de relatie tussen de twee. Volgens haar heeft haar dochter de breuk tussen Getty en zijn vrouw niet veroorzaakt. "Het is ongelooflijk wat een ophef er ontstaat als een vrouw met een man gaat die maanden terug is gescheiden van zijn echtgenote", vertelt moeder Jo aan de Britse krant Daily Express. "Het is verschrikkelijk. Je vraagt je af wanneer het een keer ophoudt."

De 33-jarige Getty, die ruim dertig miljard aan oliekapitaal zou bezitten, werd eerder deze maand tijdens een bezoek aan Los Angeles voorgesteld aan Jo.

Vorige maand verschenen er foto's van een topless Sienna Miller, die met haar nieuwe liefde op een boot in Italië verbleef. Getty maakte diezelfde maand bekend dat hij en zijn vrouw Rosetta gaan scheiden. Sindsdien verschijnen diverse negatieve berichten over zijn nieuwe liefdesrelatie in de media.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen