Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Armin van Buuren met Sharon den Adel in top tien

Shownieuws

De samenwerking tussen Armin van Buuren en Within Temptation-zangeres Sharon den Adel is binnengekomen in de top tien. 'In and out of love' staat op tien.

De opmerkelijke samenwerking tussen Armin van Buuren en Within Temptation-zangeres Sharon den Adel is binnengekomen in de top tien van de Single Top 100. Het dancenummer 'In and out of love', dat wordt opgeluisterd door de stem van de rockzangeres, staat komende week op nummer tien.

Van Buuren en Den Adel zijn niet de enige Nederlanders in de top tien. Jan Smit bevindt zich daar ook nog altijd met 'Stilte in de storm', al zakt hij van twee naar acht. Gabriella Cilmi's debuutsingle 'Sweet about me' stoot 'All summer long' van Kid Rock van de hoogste positie.

Met het album van de 16-jarige Australische zangeres Cilmi gaat het minder goed. Haar 'Lessons to be learned' zakt in de Album Top 100 van de dertiende naar de vijftiende positie. Coldplay staat voor de zesde week op rij op één met 'Viva la vida'. Creedance Clearwater Revival duwt met zijn nieuwe hitverzameling de Toppers van de tweede plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen