Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ellen DeGeneres trouwt dit weekeinde'

Shownieuws

Ellen DeGeneres gaat dit weekeinde trouwen met haar verloofde Portia de Rossi. De trouwerij vindt volgens Usmagazine in besloten kring plaats in Californië.

Ellen DeGeneres gaat dit weekeinde trouwen met haar verloofde Portia de Rossi. Dat schrijft het Amerikaanse tijdschrift UsMagazine. De trouwerij vindt volgens het blad in besloten kring plaats in Californië.

De twee plannen een kleine, intieme ceremonie in het bijzijn van enkele goede vrienden en familie, aldus Usmagazine. In juni legaliseerde Californië het homohuwelijk, waarop de 50-jarige DeGeneres liet weten een trouwdatum geprikt te hebben, maar de exacte datum hield ze geheim. "Het is iets dat we altijd al wilde doen, dus we zijn nu erg, erg blij", liet de comédienne toen weten.

De presentatrice van de Ellen DeGeneres Show was de eerste ster in Hollywood die tijdens haar carrière openlijk uitkwam voor haar homoseksualiteit. Haar coming-out beleefde ze in de komedieserie Ellen, waarin ze vier jaar lang de hoofdrol vertolkte.

DeGeneres ontmoette haar vijftien jaar jongere vriendin in december 2004. De Rossi is onder meer bekend uit de serie Ally McBeal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen