Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Condoleanceregister geopend in atelier Percy

Shownieuws

Modeliefhebbers kunnen hun verdriet over de dood van Percy Irausquin kenbaar maken. Tussen 12.00 en 19.00 uur kan een condoleanceregister getekend worden.

Nederlandse modeliefhebbers kunnen hun verdriet over de dood van ontwerper Percy Irausquin kenbaar maken. Vrijdag kan tussen 12.00 en 19.00 uur een condoleanceregister worden getekend in het atelier van de ontwerper bij Zantman Modegroep in Amsterdam-Zuidoost. Dat heeft de licentiehouder van onder meer Mart Visser en Elle vrijdag bekendgemaakt.

Ook op de website van Collection PRC, het pret-ร -porterlabel dat Percy onlangs lanceerde bij Zantman Modegroep, kunnen reacties worden achtergelaten. Rond 16.00 uur hadden ruim 460 mensen het digitale condoleanceregister getekend.

Percy werd donderdag dood gevonden op de vloer van zijn badkamer. De couturier is 39 jaar geworden. Wat de precieze doodsoorzaak is, zal naar verwachting vrijdag bekend worden. Donderdag heeft de officier van justitie besloten sectie te laten verrichten op het lichaam van de modeontwerper.

Details over de uitvaart zijn nog onduidelijk. "Ik denk dat hij op Aruba zal worden begraven of gecremeerd", stelt woordvoerder Thijs Willekes, bij het grote publiek bekend als visagist van de tv-show LookingGood. Percy werd geboren op het eiland in de Caribische Zee en bracht daar zijn jeugd door. Een deel van zijn familie, onder wie zijn moeder, woont nog altijd op Aruba.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen