Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christian Bale niet vervolgd voor mishandeling

Shownieuws

Christian Bale wordt niet vervolgd voor vermeende mishandeling van zijn moeder en zus. Volgens de Britse openbare aanklager is er onvoldoende bewijs.

(Novum/AP) - Christian Bale wordt niet vervolgd voor vermeende mishandeling van zijn moeder en zus. Volgens de Britse openbare aanklager is er onvoldoende bewijs om tot een veroordeling te komen. Hij liet in een verklaring doorschemeren dat mede op verzoek van de familie niet tot vervolging wordt overgegaan.

De 34-jarige acteur, die de beschuldigingen altijd heeft ontkend, liet donderdag via zijn woordvoerder weten dat hij opgelucht is dat de kwestie is opgelost. Bale werd vorige maand in Londen gearresteerd, een dag nadat hij daar de Europese première had bijgewoond van zijn nieuwste film 'The Dark Knight'. Na een verhoor van enkele uren werd de filmster op borgsom vrijgelaten.

Volgens de Britse pers hadden de moeder en zus van de acteur aangifte gedaan van mishandeling. Bale zou hen op 20 juli te lijf zijn gegaan in zijn hotelkamer. Dagblad The Sun meldde dat de politie pas twee dagen later tot arrestatie overging om het de acteur mogelijk te maken de première van 'The Dark Knight' bij te wonen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen