Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Valkyrie' eind dit jaar in Amerikaanse bioscoop

Shownieuws

'Valkyrie' met Tom Cruise en Carica van Houten komt toch nog dit jaar uit. De oorlogsthriller van is vanaf 26 december te zien in de Amerikaanse bioscopen.

'Valkyrie', met Tom Cruise en Carica van Houten, komt toch nog dit jaar uit. De oorlogsthriller van regisseur Bryan Singer is vanaf 26 december te zien in de Amerikaanse bioscopen. Dat meldt filmvakblad Variety.

Bronnen bij filmstudio MGM lieten weten dat de première om puur commerciële redenen vervroegd is. In Nederland zou de film op 12 februari in de bioscoop gaan draaien. Het is nog onduidelijk of de film ook in Nederland en in de rest van de wereld eerder uitkomt.

Het is de derde keer dat de release van de film wordt verschoven. 'Valkyrie' zou eigenlijk afgelopen juni uitkomen. Vervolgens werd het verplaatst naar oktober en daarna naar februari.

'Valkyrie' is een op ware gebeurtenissen gebaseerd oorlogsdrama over een Duitse officier, gespeeld door Tom Cruise, die een aanslag op Adolf Hitler pleegt. Carice van Houten speelt de vrouw van de officier en is al kort te zien in de trailer van de film op de officiële website. De film is volledig geschoten in Berlijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen