Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe liefde voor Rebecca Loos

Shownieuws

Rebecca Loos is weer verliefd. Dat vertelde ze donderdag in de radioshow van Ruud de Wild op Q Music. "Het is een Nederlandse man en hij is bekend."

Rebecca Loos is weer verliefd. "Ik heb hem net leren kennen", vertelde ze donderdag in de radioshow van Ruud de Wild op Q Music. "Het is een Nederlandse man en hij is bekend. Ik wil niet zeggen wie het is."

De 31-jarige Loos, die bekend werd door haar affaire met profvoetballer David Beckham en lange tijd een relatie had met de Nieuw-Zeelandse rugbyer Matthew Ridge, lijkt zich meer op Nederland te richten. De diplomatendochter gaat meedoen aan een programma op de Nederlandse televisie. Om welk programma het gaat en bij welke omroep het te zien is, wil ze niet zeggen. "Ik kan alleen zeggen dat jullie heel veel van mij gaan zien", voegde ze er mysterieus aan toe.

Het is niet de eerste keer dat Loos op de Nederlandse televisie te zien is. Eerder presenteerde ze het entertainmentprogramma Shownieuws op SBS 6.

Volgend jaar zomer maakt Loos haar filmdebuut in de jeugdfilm 'Mijn vader is een detective', met onder anderen Cees Geel, Bas Muijs en Beau van Erven Dorens. "Ze zochten een wereldvrouw, iemand met een accent", vertelde de brunette. "Ik speel een rijke vrouw met een dochtertje."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen