Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Eva Longoria probeert zwanger te worden'

Shownieuws

Eva Longoria en haar man zijn klaar voor een kindje. "Eva probeert zwanger te raken van haar man Tony Parker", zei Desperate Housewives-producent Marc Cherry.

Eva Longoria en haar man zijn klaar voor een kindje. "Eva probeert zwanger te raken van haar man Tony Parker", verklapt Desperate Housewives-producent Marc Cherry aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Ze heeft me beloofd dat ik de eerste ben die het hoort nadat ze het haar dokter heeft verteld."

De 33-jarige actrice kan al oefenen voor het moederschap. Haar personage Gabrielle Solis is in het vijfde seizoen van Desperate Housewives veranderd in een oververmoeide huismoeder van twee hyperactieve kinderen die kampen met overgewicht, zo vertelt Cherry.

Sinds Longoria en sterbasketballer Parker vorig jaar juli in het huwelijksbootje stapten, wordt het stel achtervolgd door geruchten over een zwangerschap. Vorige maand werd de brunette gefotografeerd tijdens een vakantie in Italië. Op de foto's is te zien dat Longoria een minuscuul buikje heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen