Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruud de Wild haalt uit naar Micky Hoogendijk

Shownieuws

Ruud de Wild heeft in een interview met Jackie uitgehaald naar Micky Hoogendijk. Hij noemde haar 'een doorgesnoven cokehoer'. Hoogendijk heeft hem al vergeven.

Ruud de Wild heeft in een interview met modeglossy Jackie hevig uitgehaald naar Micky Hoogendijk. Toen het blad hem confronteerde met een vermeende buitenechtelijke affaire, bracht hij de actrice te berde. "Het verbaast me dat jullie die doorgesnoven cokehoer niet noemen", stelt hij. "Hoe heet ze ook alweer? Micky. Micky Hoogendijk."

Bij Hoogendijk, die enkele jaren geleden tijdens opnamen voor het programma Hotel Big Brother bevriend raakte met de radio-dj, zijn de woorden hard aangekomen. Ze komen echter niet als verrassing. "Hij heeft me twee weken geleden vanaf Ibiza al ge-sms't dat hij iets heel stoms heeft gedaan", vertelt ze aan Novum Nieuws. "Hij heeft er ontzettend veel spijt van en heeft zijn excuses aangeboden."

De Wild meent dat zijn woorden op papier harder overkomen dan dat hij ze heeft bedoeld. "Je moet het met een glimlach zien", stelt een woordvoerder van radiozender Q-Music, waarop de dj sinds maart is te horen. Zelf wilde de radiomaker woensdag niet reageren. "Hij is niet zo blij met de weergave van het interview."

Dat De Wild in het interview Hoogendijk ter sprake brengt is opmerkelijk te noemen. Lange tijd deden geruchten de ronde dat zijn vrouw Aafke de twee had betrapt. Niets van waar, stelt Hoogendijk. "Wij leerden elkaar kennen toen het even uit was met Aafke, maar er is nooit sprake geweest van heftige escapades", zegt ze. "We hadden een innige vriendschap, niets meer."

Hoewel de actrice ontdaan was door de uitlatingen van De Wild, heeft ze de dj vergeven. "Ik weet dat hij het niet zo heeft gemeend", legt ze uit. Persoonlijk aangesproken voelt ze zich niet door de kwetsende woorden. "Ik ken mijzelf en dát ben ik in elk geval niet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen