Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian terug op de planken met 'Fame'

Shownieuws

Kim-Lian van der Meij keert volgende week vrijdag terug als Carmen Diaz in de musical 'Fame'. De actrice deelt de hoofdrol in de musical met Cystine Carreon.

Kim-Lian van der Meij keert volgende week vrijdag in de Stadsschouwburg Utrecht terug als Carmen Diaz in de musical 'Fame'. Dat heeft een woordvoerder van theaterproducent V&V Entertainment bevestigd. De actrice deelt de hoofdrol in de musical, die nog tot eind november wordt opgevoerd, met Cystine Carreon.

De 27-jarige actrice speelde in januari en februari al in de musical, en ging toen met zwangerschapsverlof. In mei beviel ze van dochter Ronja. Tijdens haar afwezigheid werd de rol van Carmen Diaz gespeeld door Carreon en Bettina Holwerda, die nu met de terugkeer van Van der Meij niet langer in de musical te zien is.

Vanaf dinsdag volgt Kim-Lian een aantal repetities om haar rol weer in de vingers te krijgen. Naast Kim-Lian zijn Jim Bakkum en William Spaaij in de productie te zien.

De laatste voorstelling van 'Fame' wordt op 22 november gespeeld in Theater de Meervaart in Amsterdam. Tijd om uit te rusten heeft Kim-Lian niet. Op 1 december begint de actrice met de repetities voor de musical 'Footloose', die februari 2009 in première gaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen