Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'High school musical'-actrice aangeklaagd

Shownieuws

Vanessa Hudgens is aangeklaagd door een producer, wegens het niet nakomen van de voorwaarden in haar contract. Johnny Vieira eist ruim drie miljoen euro.

(Novum/AP) - Vanessa Hudgens is aangeklaagd door een muziekproducer wegens het niet nakomen van de voorwaarden in haar contract. Johnny Vieira eist ruim drie miljoen euro van de 19-jarige actrice, die doorbrak met haar rol in de tv-film 'High school musical'. De producer, die in 2005 een contract tekende met Hudgens, stelt dat hij recht heeft op een deel van haar inkomsten.

Kort nadat Hudgens haar handtekening onder het contract had gezet, bemachtigde ze de rol van Gabrielle Montez in de Amerikaanse film. Vieira heeft de actrice aangeklaagd omdat ze via de rechter zou hebben geprobeerd onder het contract uit te komen. De actrice zou zich niet hebben gehouden aan de voorwaarden in de schikking die werd getroffen.

De producer klaagt eveneens de vader van de actrice, Greg Hudgens, aan, wegens smaad. Hudgens zou Vieira een 'uitbuiter' hebben genoemd.

Het is niet voor het eerst dat Hudgens om financiële redenen voor de rechter wordt gesleept. Vorig jaar werd ze aangeklaagd door een advocaat die beweerde recht te hebben op ruim honderdduizend euro. Er werd een schikking getroffen, nog voordat de zaak voor de rechter kwam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen